Over Ons

Welkom bij Aan Tafel de Podcast, waarbij we de heerlijke wereld van wijn en spijs verkennen! Ben jij een doorgewinterde fijnproever of net begonnen met het ontdekken van culinaire hoogstandjes? Dan zit je hier goed!

Elke week nemen we je mee op een smaakvolle reis, geleid door ons drie. 

Sermad Wartan

Sommelier en wine-wizard.

Met zijn verreikende kennis kan hij je alles vertellen over de perfecte wijn-spijscombinaties. Zijn passie voor wijn gaat verder dan wat in het glas zit. Met zijn jarenlange ervaring in verschillende restaurants en wijnhuizen neemt hij jou graag mee in de wereld van gastvrijheid en wijn en spijs.

Leon Oosterom

Meer dan een hobbyist. 

Zijn passie voor wijn en spijs zijn het startpunt voor dit nieuwe avontuur. Samen met jou dompelt hij zich graag onder in de kennis van wijn en spijs. Naast het vergaren van kennis, probeert hij ook altijd Sermad, Alain en jou te verrassen met zijn eigen creaties.

Ben jij al benieuwd wat hij allemaal maakt?

Alain Adriaanse

De Chef-kok en smaakfanaat.

Alain geeft je graag een inkijkje in zijn keuken. Achter de schermen van de professionele keuken onthult deze gepassioneerde chef graag de geheimen van het ambacht, zodat jij thuis ook de sterren van de hemel kan koken. 

Neem contact op!

Heb je vragen over onze podcastafleveringen, wijnproeverijen of heb je suggesties voor een nieuwe aflevering?

Stuur ons een bericht en we helpen je graag verder.